(06 28) 746-297 uzenet@caravellagastro.hu
A Caravella Cafe hírei

Húsvéti nyitvatartás

Kedves Vendégeink!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót kíván az egész leányság!

Pénteken és szombaton mi itt vagyunk és várunk benneteket napsütéssel, reggelivel és rengetek finomsággal! Vasárnap és hétfőn zárva tartunk. NYITÁS: április 24-én szerdán

Kellemes hosszú hétvégét!

Március 15-én is nyitva

Kedves Vendégeink!

Sok szeretettel várunk titeket március 15-én is bővült reggeli kínálatunkkal.

A jól ismert Angol reggelink mellett megalkottuk Skót felföldi reggelinket is, mely a füstölt lazac, barna kenyér és tetszés szerint elkészített tojás ízkavalkádját hordozza magában. Gyertek és indítsátok velünk a napot!

Kellemes hosszú hétvégét!

Momó 2 éves lett 🙂

Momó 2. szülinapja alkalmából megleptük őt egy különleges tortával: a tésztája egy répás-sajtos réteg, a töltelék pedig májkrém. Kívülről szintén kapott egy májkrém bevonatot, amelyre aztán összetört kekszet szórtunk. Díszítésnek répareszelék és persze gyertya került a tetejére. Reméljük, még sok szülinapot ünnepeltek nálunk a gazdival! 🙂

Ha te is szeretnéd meglepni kedvencedet neki való finomsággal, szívesen elkészítjük.

Be my Valentine!

Nálunk minden nap Valentin nap!

Legújabb süteményünket a Valentin nap ihlette, de arra gondoltunk, miért ne lehetne állandó tagja kínálatunknak. Térj be hozzánk, ha egy kis mandulás-habcsókos-epres kényeztetésre vágysz. Ahogy a Kapitány jellemezte: “csábító, édes és finom” 🙂  Valentin tortánk mellett érdemes megkóstolni régi klasszikusainkat is.

Várunk szeretettel!

The Show Must Go On

Kedves Vendégeink!

Újult erővel és megszokott nyitvatartással (szerdától vasárnapig) hajózunk tovább a gasztronómia tengerén és várunk benneteket finomabbnál finomabb süteményekkel és izgalmas programokkal. Közelgő eseményeink megtekintéséhez látogassatok el Facebook oldalunkra.

Szép hetet mindenkinek!

Betegség miatt zárva

Kedves Vendégeink!

Elnézést kérünk, de a legénység egy része lebetegedett, így e hét SZERDÁN (február 6.) és sajnos CSÜTÖRTÖKÖN IS (február 7.) kivételesen ZÁRVA TARTUNK. Szorgosan kúráljuk magunkat, hogy péntektől ismét finomakat süthessünk, és kényeztethessünk benneteket! Vigyázzatok magatokra!

 

Nyitás október 5-én

Kedves Vendégeink,

elnézést kérünk, de október 3-án és 4-én zárva tartunk. Pénteken újra várunk szeretettel angol reggelivel, újdonságokkal és a már megszokott kedvencekkel.

Üdvözlettel: a legénység

Söröröm

A Yeast Side Sörfőzde jóvoltából, mától a Caravellában is megtaláljátok négy féle különleges sörüket a Supersideot, Dasistsideot, Darksideot és Upsideot!

Egészségetekre 🙂

Indítsd a napot angol reggelivel

Képzeld el, hogy nyugodtan indul a napod. Képzeld el, ahogy egy hangulatos kávézóban ülsz, ahol keveredik a friss sütemények és a gőzölgő tea illata, amikor épp felszolgálják a bőséges angol reggelit. Tojás, bacon, grillkolbász, sültparadicsom és paradicsomos bab pirított toast kenyérrel. Frissen, melegen. Reggelire vagy korai ebédre. Minden nap délig.

 

Nyitvatartás

SZERDA – VASÁRNAP 10:00 – 18:00 óráig

HÉTFŐN és KEDDEN zárva tartunk

ASZTALFOGLALÁSRA is van lehetőség
Email: uzenet@caravellagastro.hu
Tel.: (06 28) 746-297
2100 Gödöllő Szilhát u. 40.

Hírlevél

Rendezvényeinkről, újdonságainkról hírlevél formájában is értesülhetsz

* kötelező
Hozzájárulás *
Adatkezelési Tájékoztató elfogadása *