(06 28) 746-297 uzenet@caravellagastro.hu
A Caravella Cafe hírei

Megnyitott a Caravella Szalon

Kedves vendégeink, ma megnyitottuk a Caravella Szalont, mely reményeink szerint még méltóbb helyszínt biztosít irodalmi estjeinknek, rendezvényeinknek…. valamint több teret és hangulatos kuckót a családias kávézáshoz, sütizéshez és beszélgetéshez! A vendégtér bővítése mellett plusz egy mosdót is üzembe helyeztünk, amelyben kisbabás vendégeinknek pelenkázáshoz alkalmas részt is kialakítottunk!

További képek a kávézóban 😀 😉

Gratulálunk Kapitány!

Átadták a Gödöllő Vállalkozója Díjakat mi pedig nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy ez alkalomból a mi főni… vagyis Kapitányunk, Erőssy Andrea Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért elismerést vehetett át. A díjat dr. Gémesi György polgármester adta át a Művészetek Házában.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves vendégünknek, hogy vagytok és jöttök, élettel és jó hangulattal töltitek meg a kávézót napról napra, hiszen nélkületek, mint oly sok minden más, ez sem történhetett volna meg!

Lusta reggel

Mi ma reggel sem lustálkodtunk. Reggelente friss, illatos, meleg süteményekkel várunk titeket, ha egy kis hangulatos, kávé- és sütiillatú lustálkodós reggeli kényeztetésre vágytok.

Nyárillatú hűsítő

A finom nyári melegben jéghideg házi levendula szörppel készülünk nektek. Igazi, nyárillatú, hűs kényeztetés. Nem csak helyben fogyasztásra, de egész üveggel is megvásárolható a Caravellában.

London Baby – Mentünk, láttunk, győztünk 😉

Júniusban kicsit kirúgtunk a hámból és meglátogattuk a hideg, ködös, nyírkos helyett MELEG, NAPSÜTÖTTE Londont. Ránk fért már egy kis feltöltődés a nagy hajtásban. Jelentem, hogy a csapatépítés jól sikerült, de ennél többet nem árulhatunk el, hiszen, ami Londonban történik, az ugyebár ott is marad 😀 Azóta szerencsésen hazaértünk és fantasztikus emlékekkel és élményekkel gazdagodva, újult erővel vár titeket a Caravella leánysága. Katt a videóra 😀 It’s London Baby!

Csajos este Alindával és Ónódi Eszterrel

Legújabb irodalmi estünket két csodálatos hölgy társaságában tölthették kedves vendégeink. Alinda Ónodi Eszter színésznővel beszélgetett.

Ha te is szeretnél részese lenni egy jó hangulatú, közvetlen és meghitt irodalmi estnek, kövess minket Facebook oldalunkon és jelentkezz rendezvényeinkre.

Szülinapi kényeztetés

Nagyon boldog szülinapot kívánunk a gyönyörű és tündéri Trinitynek, aki ma ünnepelte 7. születésnapját nálunk. Volt tortázás, fotózkodás, szeretgetés! Még sokszor ennyi szép évet kívánunk együtt Erika Tóth-nak és Trinitynek!

Ha te is szeretnéd meglepni kedvencedet neki való finomsággal, szívesen elkészítjük.

Megörökített pillanatok

Kimaxoltuk és megörökítettük a legcukibb pillanatokat, ugyanis hétvégén kutyus-gazdi fotózást tartottunk. Tündéri fényképek készültek, amit ezúton is nagyon köszönünk Ádám-nak, két- és négylábú vendégeinknek pedig, hogy modellt álltatok! Pár képet kiválogattunk, melyek Facebook oldalunkon megtekinthetőek az alábbi linkre kattintva! Megörökített pillanatok

Egy este Alindával és Grecsó Krisztánnal

Egy csodás nap még csodásabb lezárása:

Irodalmi estünk keretén belül újabb vendégeket köszönthettünk a fedélzeten. Veiszer Alinda műsorvezető és újságíró Grecsó Krisztián költő, író és dalszerzővel beszélgetett.

“Csoda ez a hely! Ez egy másik világ lenne, ha sok ilyen hely lenne. Csodás volt veletek! Köszönöm!” /Grecsó Krisztián/

Mi köszönjük szépen ezt a nagyon jó hangulatú, tartalmas, szép estét és örülünk, hogy kedves vendégeink közül ilyen sokan érdeklődtetek és eljöttetek!

Húsvéti nyitvatartás

Kedves Vendégeink!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót kíván az egész leányság!

Pénteken és szombaton mi itt vagyunk és várunk benneteket napsütéssel, reggelivel és rengetek finomsággal! Vasárnap és hétfőn zárva tartunk. NYITÁS: április 24-én szerdán

Kellemes hosszú hétvégét!

Nyitvatartás

SZERDA – VASÁRNAP 10:00 – 18:00 óráig

HÉTFŐN és KEDDEN zárva tartunk

ASZTALFOGLALÁSRA is van lehetőség
Email: uzenet@caravellagastro.hu
Tel.: (06 28) 746-297
2100 Gödöllő Szilhát u. 40.

Hírlevél

Rendezvényeinkről, újdonságainkról hírlevél formájában is értesülhetsz

* kötelező
Hozzájárulás *
Adatkezelési Tájékoztató elfogadása *